Nordal Rund Matta gobeläng grå

En lantlig Rund Matta i  gobeläng grå från Nordal

Blockljus LEDljus utomhus Batteriljus 2-pack Höjd 15 cm

Blockljus LEDljus utomhus Batteriljus 2-pack Höjd 15 cm
I mörka årstider så passar dessa ljus perfekt för att höja mysfaktorn lite grann.

Ljuslykta Fotogenlampa vit emalj

Ljuslykta Fotogenlampa vit emalj.

Högtider

countrystyle.se - Din lantliga e-handel
Vi gillar Svenska Högtider som Jul, Midsommar och Mors Dag.

Julen är väl den av de svenska högtiderna som vi alla ägnar mest tankar. Hos vem ska den firas i år? Vem ska ta med vilken mat? Och vad ska jag ge i Julklapp? Vi på Countrystyle har en hel Julshopp som har premiär varje år den 10 oktober.

I Julshoppen hittar du massor av mysiga saker som hör Advent och Julen till. Adventsljusstakar, Julstjärnor, Juldekorationer, julgranskulor, julgransmattor, ljusslingor, röda och vita LED-batteriljus och stora vackra vita och röda stearinljus! Plus fina saker för att slå in dina julklappar som julklappspapper, snören, julklappsetiketter och så jättefina Julkort förstås! OCH HÄR KOMMER EN LÄNK

I Julshoppen finns också snygga saker för dukning av julbordet, som dukar, tygservetter, löpare, servettringar mm. För dig på jakt efter Julklappstips och Årets Julklapp rekommenderar vi ett besök i vår smarta Presentguide på sidan Presenter!

I Presentguiden kan du söka fram Julklappstips till mamma, dotter eller pappa. Julklappar för barn eller baby. Julklappar för olika intressen, som matlagning, SPA eller träning.

Klicka här för att komma till Presentguiden OCH HÄR KOMMER EN LÄNK >>

Hos oss på Countrystyle hittar du kul och fina Kalassaker för olika Högtider som t ex Midsommar, Påsk och Nyår. Fina pappersdekorationer och festliga vimplar i textil t ex. För Midsommar och Nyår finns praktiska och riktigt snygga papptallrikar och vin- och champagneglas i plast som är praktiska om man blir många.

För Midsommar som kanske firas utomhus finns bl a tallrikar, glas, skålar och bestick i melamin som väger lite och är lätta att ta med ut till landet eller skärgården. Liksom picknick-kylväskor, picknick-filtar och picknick-korgar.

För Påsk har vi söta dekorationer som snygga fjädervippor i milda pastellfäger som grått, mildrosa och vitt, små fåglar i rostigt järn, trådkorgar i form av hönor, fina äggkorgar i trådarbete mm.

Klicka här för att komma till kategorin OCH HÄR KOMMER EN LÄNK >>

Företagets adress

Verkstadsgatan 2
731 60 Valskog