footer-frifrakt

Vi erbjuder fri frakt över 800:-

footer-snabba

Vi strävar alltid för att kunna leverera så snabbt som möjligt.

footer-nojdkund

Såklart erbjuder vi en kundgaranti, där du som kund ska känna dig nöjd över ditt köp.

Returer

countrystyle.se - Din lantliga e-handel
Är det någon som är oklart om hur du gör vid retur så kan du alltid kontakta vår support för hjälp.

Oanvänd vara med originalförpackning kan returneras inom 14 dagar från det att paketet nått ditt utlämningsställe. Doftpåsar, doftljus etc får ej vara öppnade utan skall returneras i obruten förpackning.

Returrätt gäller inte förbrukningsvaror som hygienartiklar ex. Bad- och Bodyprodukter och Sängar. Du står själv för Returfrakten. OBS! Returnera INTE varor till oss med Posten! Countrystyle har ingen möjlighet att lösa ut paket hos postombud! Priset för returfrakten beror på paketets vikt och volym. T ex sängar och soffor kostar 2500:- Lägsta pris är 99:- inom Sverige inkl. moms för små produkter.

Vi mejlar dig när den returnerade varan har anlänt. Pengarna återbetala direkt från Klarna AB inom 14 dagar efter godkänd retur. OBS! Den som returnerar en vara står för returfrakt och transportrisk (dvs. att varorna kommer tillbaka till oss i nyskick). Paketera varorna väl. Returadress: Countrystyle.se
Verkstadsgatan 2, 731 60 Valskog.

Lägg med din följesedel i paketet alternativt en lapp med Ordernummer samt ditt namn.
Kontakta alltid oss så skickar vi en retursedel, du får inte skicka produkten med en egen retursedel om vi inte har godkänt det.

Företagets adress

Verkstadsgatan 2
731 60 Valskog