Nordal Soffbord soffbord antiqued spegelglas stenskiva

Snyggt soffbord från Nordal ett av vårt kända märke som vi säljer i vår butik.

Emma J Shipley Pläd Throw Kruger Flame orange Giraffer

Urmysig pläd från Emma J Shipley som passar kalla höstnätter eller sköna sommarkvällar.

Artwood Soffa Guilford Tobago White 3-Sits vit soffa

Inred ditt vardagsrum med en soffa från Artwood.

Kontakta oss gärna för Pressbilder eller lån av produkter!

Countrystyle.se - Din lantliga e-handel
Vi har många bollar i luften och att få vara med i de heta pressarna tackar vi inte nej till. Har du någon ide eller fråga? Kan du kontakta oss.

Countrystyle jobbar mycket och gärna med pressinformation! Prenumerera gärna på vårt kuliga Nyhetsbrev så får du veta vad som är på gång här bakom kulisserna.

Vi har högupplösta pressbilder på alla våra produkter (med ngt undantag) och mejlar gärna bilder vid förfrågan! (JA vi är snabba på att svara då vi med en gammal reporter i bagaget vet vad både pressläggning och deadlines innebär:-) Mejla: [email protected]

Är du företag så kan du alltid inredning för företag här.

Vi lånar även gärna ut produkter till press och stylister för fotograferingar. Varorna skickas fraktfritt som Schenker Parcel direkt till leveransadressen!

Kontaktar du oss före kl. 13.00 har du varorna dagen efter eller senast nästkommande dag. (Du behöver alltså inte ta dig till ett utlämningsställe.) Inom Stockholmsområdet har vi även möjlighet att Buda över varor med kort varsel.

Som det ju oftast är… 🙂 Arbetar du professionellt inom media och vill låna varor för fotograferingar eller styling vänligen kontakta oss på: [email protected]

Företagets adress

Verkstadsgatan 2
731 60 Valskog