Trygg e-handel på Countrysstyle.se

Trygg E-handel

countrystyle.se - Din lantliga e-handel
I vår butik kan du känna dig säker så vi jobbar med trygg e-handel där vi vill skapa en trygg och säker plattform. Så att ni som kund ska känna er trygga med ert köp.

Säker E-handel

Trygg e-handel är en certifiering för e-handels företag som Countrystyle.se genomgick 2015. Vi har inte upprepat certifieringen för 2022 men följer naturligtvis alla de regler som gäller för Trygg E-Handelsföretag. E-handels företag är företag som säljer varor och tjänster via en butik på internet (Distanshandel). E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan.

Det finns idag tusentals aktörer som säljer varor & tjänster på Internet i Sverige och de flesta är seriösa. För att skydda dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter är det dock viktigt att du vet vem du lämnar uppgifterna till. Du kanske också vill känna trygghet i att företaget kommer leverera varor inom avtalad tid och att du kommer kunna få hjälp efter köpet om något skulle vara fel.

Trygghet

Syftet är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-handelsföretag när du handlar så att du kan känna dig trygg och säker även efter du tryckt på “köp”. Målsättningen är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i vanlig fysisk butik.

Vi följer Trygg e-handels krav som är utformade för att du som konsument skall känna till och ta tillvara dina rättigheter när du handlar via internet. Bland annat ställs krav på att företaget skall vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.

Företagets adress

Verkstadsgatan 2
731 60 Valskog